05 oktober 2009

OljeskinnsrockConny Olsson brukar flitigt använda sin Oljeskinnsrock han beställt från australien. Detta har utmärkt honom lite från mängden på lagmatcherna vi spelar. Jag tror nämligen inte det är så vanligt med oljeskinnsrock som matchställ (eller träningsoverall) i schack eller i någon annan sport. Visserligen kan man se även Björn använda sin, men dock inte lika flitigt som Conny.


Jag tycker rocken kan va väldigt stilig, och bra när det regnar (minns volleybollturneringen i sommras etc). Hade vissa funderingar som rann ut i sanden på att skaffa mig en jag med, men då en lite ungdomligare stil. Ungen vill han med.


Nu i helgen var jag och tittade på en annan sport som inte var schack, det var hästhoppning i Tryggestad på Öland. Det var lite regnigt och blåste jävligt kallt. Alla frös som var där, och när jag står med skakiga och nästan förfrusna händer och grejar med mobilen, går det förbi en medelålders dam helt oberörd av kyla och vind. När jag ändå hade mobilen i handen blev jag tvungen å fotografera henne.....