23 oktober 2018

Vakna Ölands SS, allsvenskan har börjat

Lördag och match mot Kristiansstad SS i vad som var rond 3 på Tallis. Lägre rating på borden men en del jämna partier.

Palles parti var långt ifrån jämt utan där högg han i teorigraniten. Kort färd mot undergången! En hel del att tänka på i skamvrån...rockad, öppningsval etc!

Mikael P stod stabilt och hade initiativ. Mick L höll jämna steg samt både Johanna samt Ingvar höll spelet uppe. Albin nötte på men det började se en aning grått ut. Men jajo det såg trotts allt ut som god chans till vinst i matchen trotts dålig start.

Jan H lyckas desarmera samt kollra bort motståndaren och vann sitt parti. Vi är på G! Då faller den nyktra hjälten Albin och Micke får remi. Jämnare nu i matchen och pulsen stiger.

Karl är på mattjakt och jagar på vilket resulterar i full pott. Tyvärr tappar då Ingvar tråden i tornslutspelet och förlorar. Jämt sa Bill...spännande sa Bull.

Då kontrar Mikael P's motståndare! Han passar på när Mikael fastnar med sin dam bortom den främsta linjen i jakt på material. En snöplig förlust.

Att Johanna vann sitt parti kunde inte rädda dagen och vi lämnade i hast lokalen med uppmuntrande ord till motståndarna...
Lycka till i morgon!