15 december 2009

Inte många dagar kvar...

Nu infaller snart detta halvårs förmodade höjdpunkt. Julen? Nej, inte alls utan resan till Malmö Open. Som Albin skrivit innan är vi ett hårt gäng som åker och jag tänkte göra en liten presentation. Först och främst (rankingmässigt): Andreas Persson, som spelar för Bräkne-Hoby och som vi hänger med ibland. Bor i Stockholm och ska möta upp i Alvesta på fredag. Ovärderlig för oss andra under analysarbetet och dessutom nybliven Sverigetvåa i Chock(!).
Den andra utbölingen är Johanna Lundström från SK Framåt. Hon ska vara med i MSF open ( för spelare upp till 1500 ) och jag tror det är hon som har absolut störst chans av oss att ta en framskjuten placering då hon gått jättebra i höst (+ ca 150). Gör hon ( och vi ) bara hemläxan på kvällarna ska det nog gå bra.
Vi som åker från Öland är ju Jag, Albin och Philip. I vår skara blir det nog mest att försöka få Philip att bete sig och hitta öppningar han trivs i. Albin och jag är nog mer med som "stämningshöjare" och organisatörer även om Albin ( och Philip ) alltid brukar snika till sig nått rankingpris....
Nåväl, fredag morgon bär det av!