16 januari 2010

Hare

Conny Olsson har sedan länge velat ha viltkött ifrån Egbys fina jaktmarker, och efter en helgs lyckad jakt kan jag konstatera att ca 10 fina harar ligger nedpackade i plastpåsar. Leveransklara till morgondagens bortamöte mot Oskarshamn. Hoppas gåvan innan matchen kan tackas med en välbehövlig vinst på förstabordet!

Uppladdning i Ödeshög

Foto: Anna Morvall
Inför vårens första seriematch laddade Ölands bägge toppspelare upp på bästa sätt: garninköp på Östergötlands ullspinneri utanför Ödeshög.


Rörigt

I följetongen om Haag är senaste nytt att han är anmäld till seriespel. Vi får väl hoppas att allt löser sig med det. Tyvärr nådde detta meddelande lagledaren lite sent och Haag finns därför inte med i morgondagens match. Med istället är dock Ingvar Svensson, så det ska nog gå bra! Viktigt att alla gör sitt bästa i morgon då det är precis den här typen av matcher som vi brukar lägga i onödan. Dags att stå upp i tabelltoppen! Vad gäller övriga matcher så tror jag att Framåts lägsta bord avgör mot Rödeby 2, att det blir jämnt mellan Nybro och Ronneby och förhoppningsvis att Bräkne klarar av att ta poäng mot Växjö-Glasriket 2. I morgonkväll vet vi.