18 december 2009

Dags att dra in.

Snart går bussen in till spellokalen, och vi tänkte klämma en pizza innan det börjar. Så vi lämnar snart hotellet och ser fram emot första ronden i turneringen. Det blir över 100 deltagare, vilket är det mesta någonsin. Alltså bubblar Malmö utav hungriga schackspelare. Bara vi inte blir föör

Äntligen framme.

Då va vi äntligen framme på hotellet i Malmö. Det blev en liten extra runda i storstaden eftersom mikael inte kunde bete sig. Som tur va körde jag, då Mikael kört innan i Malmö med risk för andras liv. Vi är taggade till tusen och ska åka och anmäla oss vid kl 19 med buss. Schackbrädet är uppe direkt och Persson jobbar på avstånd, till ljudet av De Lyckliga Kompisarna.

Dags för avfärd!

Så var det då äntligen dags för avfärd mot den sedan länge emotsedda turneringen i Malmö. Albin och jag sitter i min lägenhet och dricker kaffe för tillfället. Jag är inte riktigt anmäld till turneringen än men det blir nog bra. Tidschemat ser ut så här idag: Philip hämtas 8.00 vid stationen i Kalmar, Johanna i Smedby 8.15 och Andreas Persson 10.25 i Alvesta. Turneringen börjar vid 19.00 så det ska nog bli bra. Undrar hur mycket prepp vi får se i baksätet med Philip, Johanna och Andreas? Jag tippar att det är ett välpreparerat gäng som kommer till Malmö!

Fortsättning följer......