05 november 2014

Höstturneringen, rond 4

Dejavue känsla med Janne som vit mot Anders där en tät öppning utvecklades till en dynamisk bonde duo på damflygeln för svart. Jannes vita pjäsers möjligheter till kompensation blev intet och Anders tog full pott.
Micke N spelade sansat och redde ut mittspelet som vit till ett vunnet slut spel mot Mikael C. Det rufflades förvånansvärt lite i partiet och månne det var till Micke N fördel?
 Palle hade svart och det såg ljust ut med kvalitet över i tjugo drag. Rikard hängde på som en igel och minsann när tiden rann iväg för svart spillde det över till en efterlängtad fullpoängare för Rikard!
Albin nötte tid och släppte pjäs mot Christer E vilket gav små till inga motspelschanser. Christer tackade för fikat och spelade sedan hem en poäng.

I kvällens längsta parti hamnade Johanna i alla möjliga trubbel när kungsflygeln övermannades. Inga offer hjälpte när Christer L letade i kombinations bibeln efter snyggast möjliga avslutning. Fortsatt ledning för ett av årets värvningar och det verkar som om det blir en utmaning att knipa poäng från denne brädets kombatant!