07 mars 2018

KM rond 4

Dra på trissor det spelades full rond i årets KM. Nåväl en uppskjuten och starkast startade mästarnas mästare Micke som jagar ännu en titel. Christer hade inte mycket att sätta emot denna kväll. Micke kombinerade kraftfullt tills även Christer fick ge upp.

Albin letar form och Palle gav mer eller mindre honom fria händer att dominera öppningen. Albin hade spelet men timing är allt ibland. Så när Palle duckar och byter av verkar utjämningen vara nära. Där mellan hopp och desperation hägrar en kvalitetsvinst för Palle. När han så är på väg att knipa den bjuder han taktiskt remi vilket ju är bra för båda. Kvalitetsvinsten var dessutom förgiftad!

Jan F spelar ut Jan H som svårt i öppningen och lägger sig kvalitet över. Då börjar Hawaii Henell kombinera fram en farlig e-bonde. Jan F böter mer som tid i förvecklingarna och förlorat på tid.

Anders försökte tämja Karl och i en någorlunda jämn ställning bjuder han remi. Karl vill mer och gapar efter vinst. Hot och kombinationer var hans plan men Anders grusade detta å det gruvligaste.

KM rond 4
Micke-Christer........1-0
Albin-Palle.............remi
JanH-JanF...............1-0
Karl-Anders..............0-1

Inga kommentarer: